ШЕРИ 61 ЕООД За насПартньориСертификати ПродуктиВариваОРИЗБОБЛЕЩАМАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯЗЪРНЕНИОсновни храниЗАХАРСОЛБРАШНООЛИООЦЕТМАСЛИНИFIORRE Food / HoReCaЗдравословно и вкусноЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИСЕМЕНА И ПОРЪСКИДРУГИ ПАКЕТИРАНИЗеленчукови/плодови консервиЗЕЛЕНЧУЦИПИКАНТНО И ЛЮТОЗА ВКУСНИТЕ ЯСТИЯКОНСЕРВИРАНИ ВАРИВАЗИМНИНА И НЕ САМОКОМПОТИ И НЕКТАРИКОНСЕРВИРАНИ ГЪБИЛЮТЕНИЦИМесни, рибни и други консервиМЕСНИ КОНСЕРВИРИБНИ КОНСЕРВИКОНФИТЮРИ/МАРМАЛАДПЧЕЛЕН МЕД И ЕЛИКСИРИХрани за домашни любимциГОТОВИ ХРАНИ /КОНСЕРВИ/ГОТОВИ ХРАНИ ЗА КОТКИГОТОВИ ХРАНИ ЗА КУЧЕТАЗА ДРУГИ ЛЮБИМЦИ /РЕЗЕРВА/СУХИ ХРАНИ /ГРАНУЛИ/СУХИ ХРАНИ ЗА КОТКИСУХИ ХРАНИ ЗА КУЧЕТАЗА ДРУГИ ЛЮБИМЦИ /РЕЗЕРВА/ДРУГИ АРТИКУЛИ /РЕЗЕРВА/Нехранителни продуктиДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА ЗА БАРБЕКЮТИШУ-ПРОДУКТИПЛАСТМАСОВИ ИЗДЕЛИЯКАПАЧКИ, КИБРИТ, ЕЛ.КРУШКИДРУГИ НЕХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИСофия Мел Вкусно Кариери Контакти

Кремсупа от червена леща и картофи

Кремсупа от червена леща и картофи

 

 Необходими продукти: 

  • Червена леща  Fiorre 1 кафена чаша
  • картофи - 1 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • лютеница - 2-3 супени лъжици
  • чесън - 2-3 скилидки
  • сол
  • олио - 2 - 3 супени лъжици
  • вода - 2 литра,
  • джоджен
  • копър,
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Морковът, картофът и лукът се настъргват, добавя се измитата червена леща Fiorre, олиото, водата и солта всичко се сипва в тенджера и се оставя да заври.След като лещата омекне се добавя лютеницата, поправките и чесъна.Изчаква се няколко минути и тенджерата се сваля от котлона.Всичко се пасира.След като се сервира може да се поръси и с магданоз.