ШЕРИ 61 ЕООД За насПартньориСертификати ПродуктиВариваОРИЗБОБЛЕЩАМАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯЗЪРНЕНИОсновни храниЗАХАРСОЛБРАШНООЛИООЦЕТМАСЛИНИFIORRE Food / HoReCaЗдравословно и вкусноЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИСЕМЕНА И ПОРЪСКИДРУГИ ПАКЕТИРАНИЗеленчукови/плодови консервиЗЕЛЕНЧУЦИПИКАНТНО И ЛЮТОЗА ВКУСНИТЕ ЯСТИЯКОНСЕРВИРАНИ ВАРИВАЗИМНИНА И НЕ САМОКОМПОТИ И НЕКТАРИКОНСЕРВИРАНИ ГЪБИЛЮТЕНИЦИМесни, рибни и други консервиМЕСНИ КОНСЕРВИРИБНИ КОНСЕРВИКОНФИТЮРИ/МАРМАЛАДПЧЕЛЕН МЕД И ЕЛИКСИРИХрани за домашни любимциГОТОВИ ХРАНИ /КОНСЕРВИ/ГОТОВИ ХРАНИ ЗА КОТКИГОТОВИ ХРАНИ ЗА КУЧЕТАЗА ДРУГИ ЛЮБИМЦИ /РЕЗЕРВА/СУХИ ХРАНИ /ГРАНУЛИ/СУХИ ХРАНИ ЗА КОТКИСУХИ ХРАНИ ЗА КУЧЕТАЗА ДРУГИ ЛЮБИМЦИ /РЕЗЕРВА/ДРУГИ АРТИКУЛИ /РЕЗЕРВА/Нехранителни продуктиДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА ЗА БАРБЕКЮТИШУ-ПРОДУКТИПЛАСТМАСОВИ ИЗДЕЛИЯКАПАЧКИ, КИБРИТ, ЕЛ.КРУШКИДРУГИ НЕХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИСофия Мел Вкусно Кариери Контакти

Боб с телешко месо

Боб с телешко месо

  Необходими продукти:

  • Боб Добруджанка "Fiorre" - 500 гр,
  • телешко месо 400 гр./без костите/
  • 1 с.л.доматено пюре или 2-3 домата
  • 2 глави лук
  • 1 морков
  • 3 с.л. олио
  • 1 телешки бульон
  • 1 ч.л. червен пипер
  • сол
  • джоджен
  • черен пипер.

    Начин на приготвяне:

     Накиснете боба от вечерта. На другия ден водата се сменя и се сварява/мове и в тендвера под налягане,става по бързо/.В отделен съд се слага мазнината и за около 10 минути се запържва месото,което предварително сме нарязали на малки парчета.Месото се изважда и в същата мазнина се задушава лъка.След това се прибавят доматите,червения и черния пипер,солта и половин чаша вода.След като сместа заврисе прибавя месото и вече свярения фасул,ако е необходимо се долива вода,колкото да покрие сместа.Вари се на слаб огън около 20 мин.,след което се поставя джоджена.